Hvad laver vi?

Simple lines er en rådgivningsvirksomhed, som er sat i verden til at udbrede den nyeste psykologiske viden på en simpel forståelig måde, til hjælp for virksomheder og private personer, som ønsker at styrke deres kompetencer og åbne op for nye vinkler indenfor stress og trivsel, kreativitet, forandringsledelse, håndtering af kompleksitet og udvikling af personlige ledelseskompetencer. I vores terapeutiske arbejder læner vi op ad kogtiv psykologi, og er inspireret af stoikernes tilgang til at håndtere livets udfordringer.

Mød os

katerina.

Uddannet Master of Psychology fra Derby University i Storbritannien, og cand.merc. i international business fra Handelshøjskolen i København. Ekaterina har mere end 15 års erfaring som projekt- og programleder fra multinationalt miljø, og en lang erfaring indenfor processoptimeringer, business transformationer, omstruktureringer, og forandringsledelse. Indenfor det psykologiske område, har Ekaterina primært specialiseret i arbejdsrelateret stress, og er certificeret stress coach og terapeut ved Matzau Erhvervspsykologerne.

Hjarne.

Hjarne er uddannet sprogpsykolog fra Københavns universitet, og bachelor i Illustration fra Hertfordshire University i Storbrinannien. Desuden er Hjarne uddannet kognitiv coach og terapeut og yoga & mindfulness instruktør, og er aktiv kunstner og illustrator. Hjarnes hovedinteresseområde ligger i grænsefladen mellem psykologi og kunst, samt psykologi og sundhed.

Sophia.

Sophia er design studende fra Kolding designskole, og står for al det grafiske og digitale arbejde hos Simplelines.