Vi tilbyder terapiforløb til dig som enkelt person eller til jer som en gruppe.

Ønsker du et forløb som enkeltperson så kan du ringe til os på tlf nr eller kontakte os via formularen nederst på siden.

Du kan læse om vores tilbud til grupper under workshops.

Vores fokus områder indenfor terapi er stress, angst og livsændringer. 

Står du overfor store udfordringer eller har livet budt dig på modgang så står vi parat til at hjælpe dig med at finde fast grund under fødderne igen og komme videre med dit liv.

Vores terapi tager afsæt i den klassiske kognitive terapi og i teorier fra af den tredje kognitive bølge især acceptance,  compasion theory og mindfulness.

Udover vores fundament i den kognitiv terapi, henter vi inspiration og redskaber fra bl.a. buddistisk psykologi, kunstterapi, stoicismen, ikigai, meditation, yoga og mindfulness.

Vi tilbyder coaching og mentor forløb til dig som står og har brug for at få struktur på din situation så du kan komme videre med dit liv.

Er du interesseret i et coaching eller mentor forløb eller har spørgsmål så kan du kontakte os på tlf eller du kan bruge formularen nederst på siden.

Vores coachning og mentor forløb bygger på kognitiv coaching/terapi og positiv psykologi og henter inspiration fra stoicisme, ikigai, mindfulness og buddistisk psykologi.